Дім на Пушкінській пропонує

28.10.2016

Мешканцям кварталу – затишок і безпека

Аварійні будинки у центрі європейської столиці – це не лише неприпустимо, а й просто небезпечно. Тому перше, що ми зробили, – встановили огорожі, сітки та провели цілий ряд заходів безпеки, які ви можете легко побачити на власні очі. Руйнація, падіння цегли, тріщини, що повзуть по стінам прилеглих будинків, – ми знаємо, як зупинити це прямо зараз.

 

Окрім того, реставрація комплексу старовинних будівель, відомого як садиба Міхельсона, допоможе відродити неповторну атмосферу цього мікрорайону – водночас типового і унікального для нашого міста. Ми хочемо повернути жителям кварталу на Пушкінській шарм та затишок класичного київського подвір’я, залишивши у минулому бруд, руїни та невизначеність, що, нажаль, панують тут зараз.

 

 

Місцевій громаді – відкритість та прозорість

Наші дії, плани та наміри не є таємницею і ніколи нею не були. Наш шлях – це шлях відкритості. Тут ми наслідуємо приклади цивілізованого соціально відповідального бізнесу – як сучасних європейських інвесторів, так і київських меценатів, в тому числі і самого Фрідріха Міхельсона. Тому розголос навколо планів реставрації лише грає нам на руку. У нас немає причин лякатися пильної уваги незаангажованої громадськості. Ми та наш проект перед вами – як на долоні. Можливо, ви чули суперечливу інформацію щодо змін, які чекають квартал на Пушкінській

 

Києву – збереження історичних пам’яток та сучасна інфраструктура

Ми не один рік вивчали європейський досвід реставрації історичних будівель. І так само ретельно шукали тих, хто зможе втілити задуманий нами проект у життя. Тому нашим девелопером та однодумцем стала саме компанія НЕСТ. Її основним профілем та справжньою окрасою Києва є реставрація будинків у історичному центрі. Кожен киянин може переконатися – фасади бізнес-центрів на Воровського, Михайлівській, Інститутській та Димитрова відновлені у відповідності із історичною достовірністю. Портфоліо реставраційних проектів досвідченого будівельника – найпереконливіший доказ того, що НЕСТ чудово знає, як зробити життя киян комфортним, зберігаючи водночас той образ міста, який кожен з нас пам’ятає з дитинства. Нажаль, наша держава не має ані фінансових можливостей, ані системних проектів щодо реставрації прекрасних історичних будівель, кожна з яких є самобутньою рисочкою на неповторному обличчі Києва. Залучення інвесторів до збереження таких пам’яток – світова практика, яку ми вже не перший рік активно впроваджуємо в Україні. Справжня сучасна реставрація зберігає дух та атмосферу історичних вулиць міста, додаючи у життя їх мешканців стандарти комфорту: розвиток необхідної інфраструктури, оновлення комунікацій, планування життєвого простору з акцентами на зручність та естетику

 

Хочете у цьому переконатися? Запрошуємо до розмови!

Ми відкриті до спілкування, ініціатив і побажань. Ми готові дискутувати, надавати інформацію, роз’яснювати деталі планів реставрації. Толоки, прибирання та благоустрій прибудинкової території, урізноманітнення культурного життя кварталу – те, що цікавить вас, цікавить і нас.

 

Як дізнатися подробиці щодо реставрації?

Зателефонувати – 044.221.08.07

Написати – [email protected]

Завітати у гості – вул. Пушкінська, 31 б, оф. 13

Або прочитати на сайті: mihelson.kiev.ua

×
×