Київ-Новорічний

03.01.2019

Святкові заходи у столиці України розпочнуться вже у середині грудня та закінчаться після Старого Нового року.

 

У День святого Миколая, 19 грудня, відбудеться відкриття головної ялинки та новорічного ярмарку на Софійській площі. Зустріч Нового року в ніч на 1 січня традиційно пройде біля головної ялинки та Михайлівській площі.

 

 

У новорічному містечку на Контрактовій площі встановлять великі 3D-фігури. Створять їх за мотивами картин відомої української художниці Марії Примаченко. Також на Подолі встановлять сцену та новорічну ялинку заввишки 20 метрів. З 14 грудня 2018-го до 20 січня 2019-го року на території ВДНГ пройде фестиваль «Зимова країна». Відвідувачів потішить великий святковий ярмарок, діти зможуть відвідати резиденцію Міда Мороза та повеселитися на тюбінгових гірках.

 

На Співочому полі з 21 грудня до 7 січня відбудеться перший в Україні новорічний цитрусовий фестиваль. Традиційно театри, цирк та інші заклади пропонують безліч вистав для дітей. До того ж ціни доступні усім. Цього року, як і минулого, у Києві становлять живу ялинку, яку зріжуть у лісах Івано-Франківщини. У висоту головна красуня новорічних свят сягає 30 метрів.

 

Для прикрас закупили метрові ліхтарі, кілька кілометрів гірлянд. Загалом ялинка обійдеться приблизно у 3 мільйони гривень. Тодія, як за всі новорічні свята піде приблизно 30 мільйонів гривень.

×
×