Успішний приклад реновації історичного середовища від компанії «НЕСТ»

16.09.2020

Київ має ту унікальну атмосферу, яка виділяє його серед сотень тисяч інших міст по всьому світу. Створений зусиллями десятків поколінь містобудівний ансамбль дає змогу на власні очі простежити шлях розвитку та становлення нашої столиці. Будівлі та вулиці формують його характер, а люди, які тут живуть і працюють – душу.

Саме філософію збереження ось цього унікального характеру та душі міста використовує у своїй діяльності компанія «Нерухомість Столиці». Будь то нове будівництво, чи реконструкція та реставрація вже існуючих будівель, «НЕСТ» завжди реалізує свої проекти з оглядом на їх синергію з навколишнім середовищем. Будувати так, щоб одночасно зберегти та доповнити новими сенсами атмосферу Києва – ось їхня професійна філософія.

Яскравим прикладом втілення у життя цього світогляду є бізнес-центр «HILLFORT Business Mansion», який минуло місяця був введений в експлуатацію. Побудований з дотриманням усіх містобудівних норм, будівля стала справжньою прикрасою центральної частини Києва.

Являючи собою наочний приклад професійного підходу по реновації історичного середовища, він гармонійно вливається в містобудівний ансамбль історичного центру міста. Розташований в самому серці Києва, на вулиці Михайлівська 12, «HILLFORT Business Mansion» поєднав у собі як сучасні, так і класичні архітектурні риси, що були характерними для нашої столиці наприкінці 19 століття.

У грудні 2019 року на авторитетній всеукраїнській будівельній премії iBuild 2019, «HILLFORT Business Mansion» був визнаний найкращим проектом реновації історичного середовища і отримав нагороду, як відкриття року.

ТОВ «Дім на Пушкінський» пишається своєю співпрацею з командою професіоналів компанії «НЕСТ». Ми впевнені, що після завершення реставрації Садиби Міхельсона вона продовжить радувати киян та гостів столиці протягом десятків поколінь.

×
×